Slipper att fly nu mera
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

4 december

Fly

"Jag kom till programmet eftersom jag kände mig bedrövad, övergiven och allmänt olycklig." BRB p.413

Före ACA var många av oss rädda. Vi visste att om något inte förändrades i våra liv, var vi troligen känslomässigt eller fysiskt missbrukade igen, och vi visste att vi inte kunde ta något mer. Att fly och försöka känna sig bra hade vi försökt någonting - begrava oss i böcker hela dagen, spela timmar med videospel eller tvångsmässigt shopping. Vi har kanske också använt pornografi som ett sätt att döma oss själva. Våra relationer var inte med säkra människor. Våra kroppar var plågad spänning som aldrig tycktes gå undan.

Delta i vårt första ACA-möte signalerade början på gradvis förändring för oss. När vi kommer ut ur förnekelse inser vi att vi kan vara friska och sunda. Vi finner att det ibland innebär att göra svåra val, men i sista hand är dessa val det värda.

Ett viktigt val vi gör är att göra stegen med en sponsor eller medresenär som kan vara ett vittne till vår positiva förändring. Vi finner att när vi gör djärva, positiva drag går universum upp för att läka oss. Vi kan leva en ny historia och känna sig fri.

På denna dag litar jag på att jag går i rätt riktning och att jag har allt stöd jag behöver när jag är villig att fråga.


Jag hade ju hittat AA innan, eftersom jag tog efter mina föräldrars drickande. Jag lyckades att skruva på korken 1997. Men i och med arbetet i de tolv stegen för AA så böjade jag fundera på hur det kom sig att jag blev en alkoholist. Då tittade jag på min uppväxt, då såg jag att både mamma och pappa såg alkoholen före os barn. Fast för den skull så har jag inte haft någon dålig uppväxt. Jag blev aldrig slagen eller var utan någo mat. Det som var jobbigt det var alla höga skrik och slående i dörrar. All denna besvikelser som jag råkade ut för.

 

Så när jag blev äldre så gjorde jag som mina föräldrar jag flydde in i alkoholen. Blev ju en alkoholist. Som tur va så hittade jag AA och började studera Stora boken. Jag lärde mig då att ta en dag i taget sedan 7779 dagar sedan.
Men i kväll så har vi ACA möte och där pratar vi om hur det var när jag växte upp och mötet är klockan 19:00 i Rågsveds folkets hus. Så mitt val i dag är att gå på det mötet
חדר להשכרה באילת

appreciate it a lot this amazing site is official as well as relaxed

Svar: Thank you so much I write for my own sake.
Christer

פרסום וילות

thank you a great deal this web site is definitely conventional and everyday

Svar: Thanks for the comment!
Christer

צימרים בצפון

cheers a good deal this excellent website is usually official in addition to
informal

Svar: Thanks!
Christer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress