Christer

Jag har inget tålamod

 

här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

 

 

21 oktober

 

Tålamod

"Ombyggnad eller byggnad tar våra lögner tid. Det tar tålamod och stadig fokus." BRB p. 431

Många av oss visste aldrig vad fokus eller tålamod verkligen såg ut tills vi kom till ACA. Vi hade tillbringat våra liv flyttar frenetiskt från en sak till en annan.

När vi började utöva nya beteenden började vi att först vara konsekventa i vår närvaro vid mötet. Sedan började vi nå ut genom att ringa och ringa efter hjälp för att hålla fokus. När vi blev villiga att ta på tjänsteuppdrag i mötena, var det både att beklädnad vår egen återhämtning och ge tillbaka. Vi letade efter balans och insåg att det tog tålamod att återhämta sig från de år då dysfunktionen vi upplevde.

Vi lärde oss att ta hand om våra fysiska behov, vila när vi var trötta och äta hälsosam mat för att vårda våra kroppar och sinne. Vi började dra tillbaka våra tvångsbeteenden när vi blev mer medvetna om dem.

Nu ser vi våra ansträngningar att betala av när vi upplever lugn. Vi har lärt oss att fråga efter vad vi behöver i våra jobb, vänskap och romantiska relationer eftersom vi vet att vi är värda det. Om andra inte hör oss fortsätter vi vidare. Vi har gått modigt i ljuset av återhämtning, känner oss trygga, kanske för första gången.

På denna dag ber jag för tålamod och värderar de möjligheter som presenteras. Jag ber om den vägledning jag behöver för att hålla fokus på mina behov.


Jag gjorde det inte enkelt, jag översatte det själv medans jag vet att det är en annan som är bättre än mig har översatt den också. Det är nog bättre översatt.

 

Icke Godkänd översättning SMR

21 oktober

Tålamod

"Att rita om och bygga upp våra liv tid. Det tar tålamod och stadig fokus. "BRB p. 431

 

Många av oss visste aldrig vad fokus eller tålamod verkligen såg ut tills vi kom till ACA. Vi har tillbringat våra liv med att hoppa från en sak till en annan. När vi började utöva nya beteenden började vi att först vara konsekventa i vår närvaro vid möten. Sedan började vi nå ut genom att ringa och be om hjälp att hålla fokus.

 

När vi blev villiga att göra service, var det både för att nära vårt eget tillfrisknande och för att ge tillbaka. Vi letade efter balans och insåg att det tog tålamod att återhämta sig från de år av dysfunktion vi upplevt. Vi lärde oss att ta hand om våra fysiska behov, vila när vi var trötta och äta hälsosam mat för att vårda våra kroppar och sinne. Våra tvångsbeteenden minskar allteftersom vi blev mer medvetna om dem. vi ser att våra ansträngningar betalar sig när vi upplever lugn. Vi har lärt oss att fråga efter vad vi behöver i våra jobb, vänskap och romantiska relationer eftersom vi vet att vi är värda det. Om andra inte hör oss fortsätter vi vidare. Vi har gått modigt i ljuset av tillfrisknande, känner oss trygga, kanske för första gången.

 

Bara för idag ber jag om tålamod och värdesätter de möjligheter som presenteras. Jag ber om den vägledning jag behöver för att hålla fokus på mina behov.

 
Jag är dålig på att ha tålamod, det är en ut av mina defekter. Jag har inger´t tålamod, jag vill att allt ska bli klart fort. Jag blir stressad när det tar för lång tid. Jag har inget tålamod vill att allt ska hända på en gång.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress