Det har blivit en grupp till slut
 
 Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning

28 februari

Tradition Två

"Vårt gruppsamvete är en andlig metod med vilken en högre makt uttrycks i våra diskussioner och våra beslut. De flesta av våra beslut bygger på vad som är bäst för det mesta, i stället för vad som är bäst för de få." BRB p.501

  Våra familjer var inte andligt fokuserade, och de beslut som de fattade var sällan, om än någonsin, reflekterande över en Högre Makts kärleksfulla närvaro. Vi kanske inte är mycket bättre i våra personliga beslut. Vi kan drivas av våra falska jag som reagerar på till synes små provokationer.

  I ACA lär vi oss kollektivt att samla visdom och styrka för att vara modiga om gruppbeslut, vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa säkerheten, men inte kväva kreativiteten. I början av ett gruppsamvete eller affärsmöte säger vi Sinnesro-bönen att bjuda in en högre kraft i processen. Vi försöker hålla våra enskilda egon ute av det, ibland känner vi behovet av att repetera Sinnesro-bön som ett sätt att stanna Högre maktcentrerade.

   Som yttranden uttrycks kan vi se att grupptillverkningsprogrammen blir större och samtidigt värderar varandras deltagande. Om gruppsamvetsprocessen fungerar bra kan vi inte ens märka att vi har blivit en grupp aktörer snarare än falska självreaktorer. Vilken underbar upplevelse.

   På denna dag kommer jag komma ihåg att jag bara är en del av en grupps samvete. Jag kommer att söka den största lyckan för gruppen samtidigt som jag litar på att vårt beslut är ett uttryck för vår Högre krafts vilja och att vi har den nödvändiga spirituella styrkan att utföra det.


 Ja tradition 2 lyder  För vårt gruppsyfte finns endast en högsta auktoritet – en älskande Gud, som kommer till. Det är gruppsamvetet som bestämmer vilka möten som vi ska ha.