Nästa onsdag så är det Rågsveds kvälls möte.

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

 
 

31 december

Slagorden

"Fortsätt komma tillbaka. Det fungerar!"

  Det här är en underbar, enkel gammal slogan som vi hör i tillfrisknande, men vad betyder det? För nykomlingar kan det bara tyckas som en fin bismak. Men de av oss med viss erfarenhet av ACA vet att lite i taget, små mirakel som vi fortsätter att visa upp.

  Kanske finner vi oss lättare, eller vi pratar med våra medresenärer med en större känsla av säkerhet. Vi börjar känna oss mindre ensamma eller unika i världen. Vi känner mindre skam att berätta för våra historier. Vi börjar tvivla och ta bort från delningar om familjesjukdom lärde oss att samordna. Vi kommer att få veta att vi är oskyldiga barn och att vi alla har en högre kraft av eget val. Vi börjar med att förlåta, förlåta oss för misstag som vi har gjort. Därmed inser vi att trots att vi har gjort misstag är vi inte misstag

  Det här är några av de mirakel vi börjar uppleva helt enkelt genom att dyka upp. Vi gör vår del, vår högre kraft gör sin del. Våra ansträngningar kan läggas samman. Osynliga vågar av medkänsla, inte dömande, börjar tipsa till vår fördel. "Fortsätt komma tillbaka. Det fungerar!" betyder vad det säger. Mirakel kan och händer i detta program.

  På denna dag kommer jag att lita på att mina handlingar i återhämtning är i hop samlande, och inget jag slösar. Lite i taget, mina insatser lönar sig.


 

Ja vi har ju haft möte på tisdagar i Rågsved, fast från och med nästa onsdag så är mötet på onsdagar 

Onsdag

  • 19:00-20:00 ACA Bill och Bobs barn

    Rågsvedstorget 11 -

    Rågsveds folkets hus. Alltid öppet möte. En liten och ganska nystartad grupp med god stämning. OBS! Inget möte på julafton och nyårsafton 2019. OBS! Från och med den 8:e januari 2020 kommer vi ha möte på onsdagar istället för tisdagar klockan 19:00 Men söndagar är det fortfarande 12.30 - 14.00.

    [email protected]

Vi brukar ju inte vara så många på mötena. Jag brukar ta på mig att det säkert är mitt fel. Fast det är ju det som vi vuxna barn brukar göra. Ja jag kommer att fortsätta att hålla Rågsveds gruppen igång. Fast jag kommer säkert att ge upp snart eftersom jag inte får någon respons. Men jag är en person som är väldigt envis. Jag frågade min pappa när han levde hur jag var som barn. Han svarade direkt att jag var väldigt envis. Så jag får vänta till nästa ondag och se om det är några dom kommer på mötet. Fast jag har ju även söndags mötet då vi läser ett litet stycke i från Svenska ACA arbetsbok. Så det är ju bara fem dagar fram till dess. Fast jag kanske kommer att gå på något möte på dagen. Jag har ju så många gemenskaper som jag kan gå på.