Mina försök till översättning
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 
 
 
 

31 januari

Andra Renings Listan

"Innan vi skriver mer detaljerat om den ursprungliga reningslistan måste vi notera att måsten hos de 14 egenskaperna har motsättningar. Vår erfarenhet visar att motsatserna är lika skadliga som motparten." BRB s.8

  Att övervinna utslag av familjen dysfunktion var lättare när vi tog en ärlig och balanserad syn på våra livserfarenheter. Att övervinna utslag av familjen dysfunktion var lättare när vi tog en ärlig och balanserad syn på våra livserfarenheter. De tvång och beroendeframkallande kunde inte godtas som vanligt. Någonstans, djupt inuti, visste vi att det fanns mer på de problem vi mötte än vad vi för närvarande var i kontakt med.

  Motsatserna Reningslistan gav några av oss resten av pusslet. Här var en beskrivning av hur vi kan ha utövat egenskaperna. Vi kunde se hur vi satte upp en oändlig rutschbana resa mellan effekterna av vår barndom och hur det påverkat oss själva och andra idag.

  Lösningarna för båda listorna är samma steg och reparation. Att anta kraftlöshet, komma till troende, och vända vår vilja och våra liv över till vård av en högre makt, börjar alla på vägen till vårt andliga uppvaknande. Att erkänna vår kritiska inre förälder och skapa utrymme för våra påverkningar och ger oss makt att uppnå integration och helhet.

  På denna dag kommer jag att titta på både reningslistan och den motsatta reningslistan för att få en känsla av krafterna och mina effekter. Jag kommer att vara uppmärksam på lösningen, använda steget och reparera mig själv för att skapa integritet och helhet.


Här kommer mina försök till översättning. Jag gör det ju för min egen skull, dels för att bli bättre på engelska, och även för att tillfriskna i från min dysfunktionella uppväxt. Jag började ju själv att dricka alkoholistiskt, fast jag nyktrade till 1997. Ett par år senare så funderade jag på hur det kom sig att jag hamnade i ett missbruk. Jag kanske ska ta och kolla på de olika reningslistorna.