Christer

Vi måste våga misslyckas

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

15 oktober

Löfte Tio

"Rädsla för misslyckande och framgång kommer att lämna oss, eftersom vi intuitivt gör hälsosammare val." BRB s. 591

Medan de flesta tror att de vill bli framgångsrika, vet vi att många ACA:s fruktar framgång. Detta är en rädsla som är född från år av regelbundna misslyckanden med sidordningar om övergivande, skam och förnedring. För att lyckas innebär att strålkastaren kan slås på oss, vilket påminner om smärtsamma minnen att aldrig vara tillräckligt bra.

När vi lär oss att ansluta sig till vår inre kärleksfulla förälder, skärps vårt inre barn och vår högre makt vår intuitiva känsla. Inte längre beroende av gamla band eller den kritiska rösten inuti huvudet, vi är fria att använda denna intuitiva mening för att göra hälsosamma beslut. Samtidigt är vi tydliga att vi är på en andlig väg och att varje situation är en andlig lektion. Det finns inget sätt att misslyckas på den här vägen.

Misslyckande är domänen för den inre kritikerens allt-eller-ingenting-tänkande. När vi lär oss att se detta för vad det är, filtrerar vi allt omkring oss genom vår inre kärleksfulla förälder. Vi blir anpassade till vårt inre barns tysta och stämda röst, eftersom det berättar för oss den bättre kursen för vår andliga fysiska och emotionella utveckling. Vi släpper ut våra rädslor.

På denna dag kommer jag att lyssna på vägledning från mitt renaste inre barns perspektiv och lita på att mina rädslor kommer att förlora sitt grepp på mig. Jag är öppen för att bli vägledd till högre nivåer av andlig. emotionellt och fysiskt medvetande


Jag måste våga att misslyckas, fast det är faktiskt okej att misslyckas ibland. Jag är inte så duktig på engelska och jag försöker att översätta den lilla gula boken Stärka min återhämtning. Då finns de andra som är bättre på att översätta.

 

Icke Godkänd översättning

ACA SMR 15 oktober

Tionde löftet

 

"Rädsla för misslyckande och framgång kommer att lämna oss, allteftersom vi intuitivt gör hälsosammare val." BRB p. 591

 

Medan de flesta tror att de vill bli framgångsrika, vet vi att många i ACA är rädda för framgång. Denna rädsla kommer från av regelbundna misslyckanden uppblandat med övergivande, skam och förnedring. Om vi lyckas riktas strålkastaren på oss, vilket väcker smärtsamma minnen om att aldrig vara tillräckligt bra. När vi lär oss att luta oss på vår inre kärleksfulla förälder, vårt inre barn och vår högre kraft, skärps vår intuitiva känsla. Vi är inte längre beroende av att spela samma skivor om och om igen, eller lyssna på den kritiska rösten i huvudet. Vi är fria att använda vår intuition för att fatta hälsosamma beslut. Samtidigt är vi medvetna om att vi vandrar en andlig väg och att varje situation är en andlig lektion. Det finns inga sätt att misslyckas längs den här vägen. Misslyckandets arena hör till den inre kritikerns allt-eller-ingenting-tänkande. När vi lär oss att se detta för vad det är, filtrerar vi allt omkring oss genom vår inre kärleksfulla förälder. Vi blir anpassade till vårt inre barns tysta och stadiga röst, eftersom det berättar för oss vilken kurs som är bättre för vår andliga, fysiska och emotionella utveckling. Vi släpper taget om våra rädslor.

 

Bara för idag kommer jag att lyssna på vägledning från mitt renaste inre barns perspektiv och lita på att mina rädslor kommer att förlora sitt grepp om mig. Jag är öppen för att bli vägledd till högre nivåer av andligt, känslomässigt och fysiskt medvetande.

Ja den här texten var bättre översatt, fast jag är inte misslyckad för det. Vi lär oss genom våra misstag. Gör vi misstag så är vi inte misslyckade. Jag måste våga göra misstag. Till och med politigerna misslyckas undrar om vi kommer att få någon regering i vårt land. Fast i det här programmet har ingenting med politik att göra.

 

En ny bok
Funderar på att lägga upp i från en ny bok.
 
Bilden kan innehålla: text
 

DA4ACOA
OKTOBER 14 
BELÖNING - ATT TA HAND OM MIG SJÄLV ÄR DEN BÄSTA TERAPIN

Vad gör jag för att vara schysst mot mig själv? Vad gör jag bara för skojs skull?

Jag lär mig att slappna av. Jag kommer att lära mig hur jag kan njuta av vila och återhämtning. Jag har lagt mycket tid på att göra saker för andra och att göra saker jag inte ens gillar. Jag har tillbringat timmar i terapistolen, på jobbet och på att ge det jag kan till alla andra. När jag gör detta, utan att se till mina egna behov, blir jag lätt upprörd, förtvivlad och ibland deprimerad. Liksom många andra barn till alkoholister valde jag hellre dubbelt arbete framför att koppla av och ha kul. Jag behöver inte längre bevisa mitt värde genom att arbeta mig till döds. Att vara en martyr kommer inte att ge mig extra poäng och en garanterad plats i paradiset; Det kommer göra mig sjuk, neurotisk och när jag väl ska umgås och leka kommer jag ha svårt att hitta glädjen i det.

Bara för idag ger jag mig själv full tillåtelse att vara bra för mig själv. Jag kommer låta mina positiva tankar forma ett bra liv för mig. Jag kommer att skämma bort mig själv på små sätt och observera hur bra det känns.

 
Ja att jag läser i literaturen och går på mötena i de gemenskaper som jag är med i. Jag tycker också att det är roligt att arbeta med mig själv. Jag har ju oftast vart egocentriskt.  Jag är nog dålig på att slappna av, för jag vill ha fart hela tiden. Det här är icke Godkänd översättning bara en översättning ut av en vän i gemenskapen.. Jag har fågat henne om jag får ta hennes texter. Men inte fått något svar ännu. Om hon motsätter sig det så kommer jag att ta bort dem.
Annars kanske jag även kan ha dem med här och berätta om mina reflektioner om dem.
Undvika återfall
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.

14 oktober

Service

"Röda flaggor som varnar för att en botten eller ett återfall kommer att innebära att man slipper ut möte och isolering: att vara argumenterande för en av familjen roller av hjälte, förlorat barn eller maskot, allmän icke-åtagande till återhämtning: undvika stegen och intellektualiserande, misslyckande att ge service till ACA, hängde på sex, droger, mat eller annat tvångsbeteende, och agerar med perfektionism och misslyckas med att prata om känslor och inre budskap. ”BSB s. 70

ACA handlar om djupa attityder och beteenden som ibland är svåra att säga medvetna om. Säkerheten är lätt att känna igen och erkänna i vårt medvetande. Men andra ligger under flera lager av självbedrägeri eller socialt fördelade attribut.

När vi saknar möten på ett konsekvent sätt kan det verka som ett sätt att undvika oönskade smärta och besvikelse. Men det ger också vår kritiska förälder möjlighet att distrahera oss från vår helande resa. Denna falska själv är mästerlig att hitta sätt att undvika att göra det arbete som ger oss en livslängd av hopp.

I ACA är ett sätt som hindrar oss att komma tillbaka till att ge service från ett utrymme för kärlek. Detta är ett säkert sätt att hålla oss själva förvandlade till våra sanna själar och vår inre kärleksfulla förälder, vilket leder till att vårda vårt inre barn. Genom att ha konsekventa incheckningar med oss själva kan vi hålla oss fokuserade på vad som är bra med vårt program och hur de bästa hjälpmedlemmarna kan börja sin återställningsprocess.

På denna dag kommer jag att ge service till min aca-grupp som ett sätt att hålla sig medvetet och fokuserat på min återhämtningsprocess.


Det här är min översättning det finns en som kan övesättta bättre. Men jag försöker att översätta själv för att öva min engelska.

 

 

Icke Godkänd översättning

ACA SMR 14 oktober Service

 

"Vi ser varningsflaggor när vi håller på att slå i botten eller är i en återfallsprocess. Dessa kommer när vi slutar gå möten och isolerar oss; vi är orimliga, söker konflikt eller skvallrar mycket; förlorar fokus och plockar upp gamla roller i familjen; t ex som hjälte, osynligt barn eller maskot- vi upphör med våra åtaganden i programmet: vi undviker stegarbete och vi börjar intellektualisera; vår service i ACA minskar, vi agerar ut på hetsig konsumtion av sex, droger, mat eller andra tvångsmässiga beteenden. Vi kräver perfektionism och misslyckas med att prata om känslor och berätta om vår inre kritiker. "BRB p. 70

 

ACA behandlar djupa attityder och beteenden som ibland är svåra att vara medvetna om. Visst, de som stirrar oss i vitögat är lätt att känna igen och erkänna. Men andra ligger under flera lager av självbedrägeri eller är sådana saker som gett social status. När vi undviker att gå på möten kan det vara en strategi för att undvika smärta och besvikelse. Men det ger också vår kritiska förälder möjlighet att distrahera oss från vår helande resa. Detta falska jag är en expert på att hitta sätt att förhindra oss från att hitta den livlina av hopp vi behöver. I ACA är ett sätt som hjälper oss att komma tillbaka till möte, att vi åtar oss att göra service, service bör endast göras från en position av kärlek. Detta är ett säkert sätt att hålla oss fokuserade på våra sanna jag och vår inre kärleksfulla förälder, vilket gör att vi vårdar vårt inre barn. Genom att checka av med oss ​​själva regelbundet, kan vi hålla oss fokuserade på vad som är bra med vårt program och hur vi på bästa sätt kan hjälpa andra medlemmar att påbörja sitt tillfrisknande.

 

Bara för idag jag kommer göra service i min ACA-grupp som ett sätt att hålla mig medveten och fokuserad på mitt tillfrisknande.

 
Jag har funderat på återfall som vuxet barn. Jag blev ju själv alkoholist och mitt återfall i alkoholism skulle innebära att jag skulle börja dricka igen. Jag hade lovat min hemma grupp att göra en manual för att leda mötet. Jag har skrivit den förut fast den ligger i en annan dator så jag får göra en ny. Jag har funderat på vilken roll som jag var när jag var liten. Kanske var jag en maskott eftersom jag hade tre äldre bröder som hjälpte mig. Ja de var alla halvbröder. Jag blev ju också alkoholist och en ut av bröderna dog i sjukdomen. De två andra får själva säga om även de har sjukdomen. Jag kan inte ställa deras diagnos.
Jag är glad över att jag har flera program att gå till. Dels AA eftersom jag även är en alkoholist. Jag skrev i från min andra blogg om den stora boken i från AA och det avsnittet var TILL ARBETSGIVAREN. Jag behöver gå på möten i AA för att inte ta ett återfall i den sjukdomen.
Jag tycker att jag gör service i min hemma grupp i ACA men vi är en sådan liten grupp än så länge. Nej nu måste jag göra mig i ordning för att äta frukost och sedan bege mig till ett möte i AA i min hemma grupp.