Vill inte att det ska föras vidare
Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning.
 

30 december

Tradition tolv

"Anonymitet är den andliga grunden för alla våra traditioner, som någonsin påminner oss om att lägga principer före personligheter. BRB s. 549

  Traditionerna är riktlinjer som hjälper våra möten att gå smidigt och vara säkra. Om något går naturligtvis är det vanligtvis att en eller flera av traditionerna inte följs.

  Att påminna oss om att placera principer före personligheter är ett hälsosamt val som håller oss individuellt och kollektivt grundade. När vi glömmer det här konceptet kan vissa av oss strunta i att öva gamla beteenden, som att låta oss bli förolämpade av eller irriterad med vad en annan ACA medlem säger eller gör. Oavsett utlösaren kan vi bygga grymheter och till och med bli paranoida eller blinda för situationen. Detta kan utstuderat eller öppet infektera våra möten. Starka, traditionella fokuserade möten kan hjälpa oss att avslöja sanningen och vara öppen för skillnaderna mellan oss.

Sinnesro bönen kan också hålla oss i linje med Tradition Tolv. När vi ber om att acceptera vad vi inte kan förändras och modet att förändra vad vi kan, ber vi framför allt att vår högre kraft för att visdom ska känna skillnaden. Detta hjälper oss att hålla oss centrerade på oss själva istället för andra.

 På denna dag frågar jag mig själv vad jag gör för att bidra till säkerheten vid mitt möte. Jag påminner mig om att jag väljer ett hälsosammare sätt att leva mitt liv.


 

Ja det är ju precis som i AA:s traditioner. Jag växte upp med en pappa som var en periodare och en mamma som var en storkonsument. Fast innan hon gick bort, så sa hon att hon också var en alkoholist. Fast jag tror att hon sa det på grund av att jag hade erkänt min sjukdom och att min bror hade dött ut av den.Fast hon slutade inte för det. Men pappa slutade 2000 och levde de sista tolv åren nyktert.

Fast det är klart att det jag säger på möten och här ska stanna i allas hjärtan och inte föra det jag säger vidare.