Behöver ta hand om mitt egna inre barn i dag

Här kommer texten i från aca-wsc och det är hur jag tolkar den det är inte en godkänd översättning

29 juni

Tradition sex

"Tradition 6 håller ACA fri från yttre påverkan och påminner oss om att inte låna ACA-namnet till någon relaterad anläggning eller ett externt företag. Genom att följa denna tradition undviker vi också pengar och prestigefrågor som skulle hindra vårt primära syfte." BRB p.521

  Vårt program kan inte köpas eller säljas. Vi behandlar andliga frågor som fritt ges och mottas fritt. Vi är uppdragna att hålla programmet fritt från några ekonomiska motiv.

  Det finns frestelser att ansluta ACA-häxan till en mängd program som behandlar familjefrågor. Vissa av dem kan till och med visa sig vara ekonomiskt lönsamma. Vi finner att sådana arrangemang kan visa sig så distraherande att vi glömmer fokusen på vårt program.

  Problemet med pengar, egendom och prestige kan vara mycket svårt att lösa, och ACA-programmet utövar en form av företagsfattigdom som frigör oss från de finansiella strängarna som skulle dra oss bort från vårt primära syfte. Vi kan inte tjäna två mästare samtidigt som vi gör det arbete som bara en ACA grupp kan göra.

  Denna tradition ger oss också vägledning för att organisera våra egna liv så att vi kan hålla fokus på vad som är viktigt, samtidigt som vi undviker distraktioner om pengar, egendom och prestige.

På denna dag kommer jag att följa den sjätte traditionen och hjälpa min grupp att fokusera på vårt primära syfte, vända bort från eventuella distraktion från yttre källor.


Ja vår grupp som jag startade i min barndoms förort Rågsved. Har stängt nu under sommaren, eftersom vi lånar lokal i från Rågsveds folkets hus.Jag går nu på andra ACA grupper. Jag fann en väldigt bra grupp på måndagar. En mans grupp. Jag går ju också i en annan gemenskap. Eftersom, jag följde mina föräldrars fotspår. Blev själv en alkoholist. Men då fick jag hjälp ut av gemenskapen AA och studerade deras stora bok. Jag slutade att dricka alkohol över 1% i augusti 1997. Snart 25 år sedan. Men jag tar fortfarande en dag i taget.

 

Jag är bara på ACA för att komma tillrätta med att uppfostra mig själv som en vuxen förälder till mitt inre barn. Jag har ju inga egna barn. Utan får ta hand om mitt egna inre kärleksfulla barn. Jag har ju inte vart så snäll mot det. Jag har nästan dränkt det med alkohol, och även andra sinnesförändrade substanser.